Rysningar när man tänker på semester

Kunder med bra idéer
Idag har varit en otroligt lång dag. Den började med att jag försov mig en halvtimma vilket resulterade i att jag var tvungen att ta bilen in till jobbet istället för att åka kommunalt så som jag brukar. Inte för att det hjälpte speciellt mycket, det var GLASHALT på vägarna så jag fick ju krypa fram längs vägen som en snigel. Det kändes precis som att jag satt där bak i farmors bil igen, jag krympte och blev sju år igen.

Hur som helst kom jag in till salongen kanske tio minuter försent och min första kund satt redan och väntade på mig - pinsamt! Men som tur var var det en kund som jag haft i många många år och känner väl, så det gjorde inte så jättemycket att hon fick vänta några extra minuter. Hon är så trevlig! Vi pratade om att hon och hennes man funderade på att köpa en bostad i spanien. Dom var inte helt säkra men hon sa att de var mer sugna på att köpa hus i spanien än att köpa en lägenhet. Jag rös i hela kroppen av bara tanken på att åka till Spanien! Fy vad jag verkligen måste ta lite semester och resa någonstans!

Sist jag var utomlands var typ förra året kanske och det var vl ungefär då som jag tog ut semester sist också haha, inser nu att jag kan ju inte ha något liv när jag jobbar såhär mycket! Men för mig så är ju jobbet mitt liv, och jag trivs sjukt bra med det ändå måste jag säga. Men man måste ju få ta en liten D-vitamins break och bara ladda om lite ibland också, tror att det får bli en sista minuten till Thailand eller Bali kanske? Åhh rysningar